Lars Einar Engström

Föreläsare, Författare

Lars Einar Engström

Föreläsare, Författare
08 - 692 95 90
info@talkingminds.se

Lars Einar Engström

Lars Einar Engström är en svensk psykolog, författare och föreläsare som har gjort sig ett namn som krönikör och debattör, både i Sverige och utomlands. Tack vare sin mångåriga och breda kompetens, sitt engagemang i jämställdhetsfrågor och böckernas genomslag såväl nationellt som internationellt, föreläser han i flera av världens hörn. 2007 blev han uppsatt på FNs lista över män som arbetar med jämställdhetsfrågor i ett större perspektiv.

Under åren 2008-2016 var han knuten till den i New York-baserade organisationen Catalyst där Engström var med och startade projektet MARC, som vänder sig till män i chefsposition och som vill arbeta med jämställdhet och mångfald. Han har även föreläst på flera universitet i frågor kring ledarskap och mångfald, såsom Yale University, USA och Australian National University i Canberra, samt ett flertal universitet och högskolor i Europa. Engström har bott och arbetat i Frankrike och England och har föreläst i ett femtontal länder. Han har varit med och startat flera företag och suttit i ett tiotal styrelser.

Du ska anlita Lars Einar Engström när du/din verksamhet vill:

  • Ha en skräddarsydd inspirationsföreläsning.
  • Öka era kunskaper kring jämställdhetsfrågor i ett större perspektiv.
  • Få proffsighet till ert arrangemang.

Lars Einar skräddarsyr sin föreläsning helt efter era önskemål.

 

 

Nyckelord:

Föreläsare – Inspiration – Kommunikation – Ledarskap – Mångfald – Organisation – Personlig utveckling – Självledarskap – Teamutveckling