Camilla Niva

Camilla Niva är en passionerad entreprenör och ledare som dedikerat sitt liv till att inspirera och utveckla sitt och andras företag till den absolut bästa versionen som går.

Hennes föreläsningar handlar om vikten av starkt och grundat ledarskap men lika mycket om magin att skapa en företagskultur som är oemotståndlig. Syftesdriven och inspirerad till att förändra värden genom att stärka företags- och organisationsresan och därmed medarbetarnas. Desto rikare företag och människor vi har desto mer ger dom tillbaka till samhället.

Camilla har förmågan att fånga en publik och få deras förtroende. Hennes energi och kraft känner man på långt avstånd. Man upplever som publik sig sedd och hörd av Camilla.

Genom egenupplevd diskriminering på arbetsplats fick hon kraften och motivationen till att skapa världens bästa arbetsplats. Vilket hon lyckades med. Ensamstående till två barn med en två månaders lön på fickan startade hon sitt första företag och  lyckades uppnå samtliga mål hon satte uppe i två decennier. Ingredienserna till detta har Camilla samlat på sig under åren och nu åker hon ut till företag för att inspirera och utbilda dessa till att bygga en arbetsplats som attraherar såväl kunder som medarberare.

Vill du bygga ett högpresterande lyckligt team som tar ditt företag till alla uppsatta mål så är Camilla rätt för att inspirera er till att sätta igång och ge er verktygslådan.

”Enkelhet, tydlighet och en jävla massa mod” är några av det viktiga ingredienserna för att lyckas.

Hennes företagarliv har innehållt mycket och därmed har Camilla ett helhetsperspektiv på det mesta ni som företagare och organisation ställs inför i er vardag. Hennes berättelser är självupplevda och hon är extremt generös med allt hon bjuder på.

Camilla anpassar självklart föreläsningar och workshops efter dom behov ert företag och människor behöver just nu. Vi gör det tillsammans, laget före jaget är Camillas motto.

Förslag på ämnen:

 • Så bygger man ett högpresterat team som når lönsamhet och uppsatta mål
 • Företagskulturens betydelse för effektivitet och produktivitet
 • Så här blir experter säljande
 • Möteskulturen för ett lyckat och välmående företag
 • Ledarskap och medarbetarkultur
 • Att lyckas med de svåra samtalen

Du ska anlita Camilla Niva när:

 • Ni vill gå från ett arbetslag till ett högpresterat sammansvetsat team som tillsammans når företagets uppsatta mål
 • Ni vill skapa en företagskultur som alla rekryter, medarbetare och kunder vill vara i. Ett företag som sticker ut och har ett starkt grundat personligt varumärke i er bransch.
 • Ni vill utveckla ledarskapet i er organisation till nya höjder.
 • Ni behöver förändringsleda organisationen till nya höjder och ge verktyg och trygghet till hur ni ska göra detta på bästa sätt.
 • Ni vill inspirera era medarbetare till vad världens bästa arbetsplats innebär och bör innehålla.
 • Teambuildingdagar som tar teamet ännu närmare varann och skapar minnen för livet.

Alternativa talare

Lisa Clefberg | Sekina Kling


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.