Sanna Bråding

Sanna Bråding slog igenom i TV4:s kultserie Tre Kronor redan som 15-åring och har en lång karriär som skådespelare och programledare i radio och TV – t.ex. för Idol, Grammisgalan, Sommartoppen och P3 Star.

År 2016 släppte Sanna Bråding sin självbiografi För mycket av allt. Bakom den perfekta och framgångsrika fasaden var det under lång tid en helt annan verklighet fylld av missbruk, ätstörningar och självskadebeteende. Det fortsatte ända tills en dag år 2008 då Sanna nådde botten och polisen knackade på. Där vände livet och en lång väg tillbaka började. I dag har Sanna Bråding tagit kontrollen över sitt eget liv igen. Hon jobbar på TV och radio, har designat smycken, fått barn, drivit en populär blogg och har ett konto på Instagram där hon delar livet som mamma och som vegan. 2019 släppte Sanna den veganska kokboken Veganboken: recept, fakta och inspiration.

Psykisk ohälsa är ett ämne som Sanna Bråding brinner för och gärna pratar om på olika sätt. Hennes bok För mycket av allt handlar om psykisk ohälsa och att det alltid finns ett varför; en anledning till att vi hamnar där vi hamnar i livet. Med boken belyser Sanna att vi alla är lika. Hon har använt sig själv som ett verktyg för att belysa hur det är att vara människa – för alla har vi våra kamper.

Sanna Bråding talar om missbruk/flykter; hur vi flyr från oss själva genom att skada oss själva och hur olika det ser ut. Hon pratar om störningar – alkohol/drogmissbruk, sex som självskadebeteende, kriminalitet och att dömas av samhället. Men även hur det går att vända all de egenskaper som tagit oss till botten, till att faktiskt ta oss därifrån igen. Många av oss besitter superkrafter i allt det där som samhället ofta vill se som dåliga sidor och diagnostisera bort etc.

Boka Sanna Bråding som konferencier / föreläsare / för samtal med teman som psykisk ohälsa, ätstörningar, utmattning, missbruk och självskadebeteende – eller med hennes hjärtefrågor mat, vegan, hälsa, miljö, djur och hållbarhet som utgångspunkt.

Alternativa föreläsare

Mia Törnblom | Nemo Hedén

Fotograf: Robert Eldrim

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.