My Westerdahl

My Westerdahl är en inspirerande föreläsare med en stor dos humor. Hon kan konsten att avdramatisera skamfulla ämnen så som övervikt, hälsa och matmissbruk. My har själv gjort resan från botten till toppen och är ett levande exempel på att ingenting är omöjligt. 2010 vägde My 170 kilo, hade ofullständiga gymnasiebetyg och hade enligt läkarna två år kvar att leva. Idag har My tappat 95 kilo på egen hand, utbildat sig till civilingenjör och jobbar som chef på ett globalt IT-konsultbolag. Hon driver en populär blogg och ett konto på Instagram om sockerberoende samt driver två podcasts; Sockersystrar som är en av Sveriges mest populära hälsopoddar, samt PEPPAD! där hon tillsammans med Anna Hallén pratar om olika ämnen och bjuder på pepp och motivation i vardagen. My’s motto är: Kan jag, kan du!

Med sin inspirerande inställning smittar hon av sin livsglädje till dina medarbetare och kommer med enkla, konkreta tips för att förbättra företagshälsan vilket leder till bättre resultat, minskad sjukfrånvaro och en större arbetsglädje med högre energi. Bra resultat i arbetet börjar i individen: hälsa, energi och livslust!

My Westerdahl menar att det inte spelar någon roll vilka utbildningar i effektivitet du och dina medarbetare går om inte individen har en fungerande biokemi. Effektivitet, produktivitet, kreativitet och framåtanda växer från en frisk och välmående medarbetare – problemet är dock att kunskap kring biokemi saknas hos de allra flesta eller så har man inte kraft nog att göra något åt det. Nu kan du ta action och lägga grunden för ett högeffektivt team med minimal sjukdom och maximal power.

Du skall anlita My Westerdahl när du/din verksamhet vill:

  • Vill ha en energikick för att förbättra företagshälsan.
  •  Ha inspiration att göra hållbara och långvariga förändringar för hälsan.
  •  Sänka sjukfrånvaron och öka energin på jobbet.

My är van att skräddarsy sina föreläsningar och håller allt från frukostseminarier till hälsoworkshops.

Alternativa föreläsare

Annika Sjöö | Ewa Meurk


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.