My Westerdahl

Föreläsare

My Westerdahl

Föreläsare
08 - 692 95 90
info@talkingminds.se

My Westerdahl

Mycket bra och peppande med en positiv känsla!

My Westerdahl är en inspirerande föreläsare med en stor dos humor. Hon kan konsten att avdramatisera skamfulla ämnen så som övervikt, hälsa och matmissbruk. My har själv gjort resan från botten till toppen och är ett levande exempel på att ingenting är omöjligt. 2010 vägde My 170 kilo, hade ofullständiga gymnasiebetyg och hade 2 år kvar att leva. Idag har My tappat 95 kilo på egen hand, utbildat sig till civilingenjör och jobbar som chef på ett globalt IT-konsultbolag. Hon driver en populär blogg och ett instagramkonto om sockerberoende samt driver podden Sockersystrar som är en av Sveriges mest populära hälsopoddar. Mys måtto är: Kan jag, kan du!

Med sin inspirerande inställning smittar hon av sin livsglädje till dina medarbetare och kommer med enkla, konkreta tips för att förbättra företagshälsan och därmed leder till bättre resultat, minskad sjukfrånvaro och en större arbetsglädje med högre energi. Bra resultat i arbetet börjar i individen: hälsa, energi och livslust!

 

Du skall anlita My Westerdahl när du/din verksamhet vill:

  • Vill ha en energikick för att förbättra företagshälsan
  •  Ha inspiration att göra hållbara och långvariga förändringar för hälsan
  •  Sänka sjukfrånvaron och öka energin på jobbet

My är van att skräddarsy sina föreläsningar och håller allt från frukostseminarier till hälsoworkshops. 

 

Det gav mycket att My var så personlig och att hon har så enormt mycket kunskap. Också befriande att få budskapet på ett så icke-dömande sätt. 

 

 

Nyckelord:
Hälsa – Inspiration – Motivation – Personlig utveckling – Resultat och mål – Självledarskap – Sociala medier –