Mats Rimton

Mats Rimton –  Föreläsare, futurist  & inspiratör!

Branscher krossas på nolltid och jobben försvinner, omvärldens demokratier skakar, klimatförändringarna förändrar våra liv och samtidigt springer tekniken iväg på olika håll. Vad är bra och vad är dåligt? Vad innebär detta för oss som personer, för mitt företag och mitt liv? Vem vinner och vem förlorar?

Mats Rimton är idag en av Sveriges nya, spännande och starkt lysande stjärnor på föreläsningshimlen. Kund efter kund vittnar om hur hans berättelser och unika kunskaper om framtiden inspirerar och skapar nya beteendemönster och funderingar. Mats, som är högaktuell med sin föreläsning ”The Trend is Your Friend” bjuder på träffsäkra sanningar som genom frustration, förtvivlan och förvåning förflyttar vårt fokus från global teknik ned till en mänsklig nivå.

Mats har en bakgrund som serieentreprenör, kreativ affärsstrateg, VD, affärs- och marknadschef i olika globala bolag samt som investerare i ett antal ”start-ups”. Han levererar skräddarsydda föreläsningar kring hur framtiden kommer att se ut inom olika områden och branscher, och framför allt vad som kommer att krävas för att följa med i utvecklingen.

Mats Rimton vänder sig till alla typer av branscher och företag, i Sverige såväl som utlandet. För den nya, snabbt förändrade digitaliserade världen tvingar alla bolag att fundera över vem man är och vilka handlingsalternativ som står till buds. Mats öppnar deltagarnas ögon och visar tydligt hur framtiden kommer att påverka oss alla.

Med en unik erfarenhetsbank från akademisk utbildning, operativt näringsliv, och ett kreativt entreprenörskap, såväl som från styrelsearbete, föreläsningar, och djupgående arbete med en bred variation av företag i olika branscher, är Mats rätt person för ditt nästa steg mot innovation, nytänk, och spännande förändringsarbete för att bäst förstå hur att verka i den nya världens ekonomi.

Sagt om Mats:

“Mats skiljer sig från mängden föreläsare med unik trend- och omvärldskunskap, samt med bakgrund och mångåriga erfarenheter som investerare och företagsledare. Feedback från deltagare har aldrig varit högre!”

— ROGER ERIKSSON, CEO & PARTNER NORAMA

Alternativa föreläsare

Jaqueline Kothbauer | Mia Kleregård

Mats Rimton föreläser om...

tag copy 4 Created with Sketch. Digitalisering
tag copy 4 Created with Sketch. Effektivitet
tag copy 4 Created with Sketch. Fakta
tag copy 4 Created with Sketch. Förändringsarbete
tag copy 4 Created with Sketch. Föreläsare
tag copy 4 Created with Sketch. Framtid
tag copy 4 Created with Sketch. Grupputveckling
tag copy 4 Created with Sketch. Hjärnan
tag copy 4 Created with Sketch. Inspiration
tag copy 4 Created with Sketch. IT
tag copy 4 Created with Sketch. Kommunikation
tag copy 4 Created with Sketch. Kreativitet
tag copy 4 Created with Sketch. Ledarskap
tag copy 4 Created with Sketch. Omvärld
tag copy 4 Created with Sketch. Organisation
tag copy 4 Created with Sketch. Relationer
tag copy 4 Created with Sketch. Samhälle
tag copy 4 Created with Sketch. Samhällsbyggnad
tag copy 4 Created with Sketch. Sociala medier
tag copy 4 Created with Sketch. Struktur
tag copy 4 Created with Sketch. Teamutveckling
tag copy 4 Created with Sketch. Teknik
tag copy 4 Created with Sketch. Vetenskap

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.