Mats Rimton

Mats Rimton Förändringsarbete framtid

Sök tillgänglighet

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Föreläsare

Branscher krossas på nolltid och jobben försvinner, omvärldens demokratier skakar, klimatförändringarna förändrar våra liv och samtidigt springer tekniken iväg på olika håll. Vad är bra och vad är dåligt? Vad innebär detta för oss som personer, mitt företag och mitt liv? Vem blir vinnare och vem förlorar?

Mats Rimton är idag en av Sveriges nya, spännande och starkt lysande stjärnor på föreläsningshimmeln. Kund efter kund vittnar om hur hans berättelser och unika kunskaper om framtiden inspirerar, paralyserar och skapar nya beteendemönster och funderingar. Mats som är högaktuell med sin föreläsning ”The Trend is Your Friend” bjuder på träffsäkra sanningar som genom frustration, förtvivlan och förvåning förflytta vårt fokus från global teknik ned till en mänsklig nivå.

Mats har en bakgrund som serieentreprenör, kreativ affärsstrateg, VD, affärs- och marknadschef i olika globala bolag samt som investerare i ett antal ”start-ups” Han levererar skräddarsydda föreläsningar kring hur framtiden kommer att se ut inom olika områden och branscher. Och framför allt vad som kommer att krävas för att följa med i utvecklingen.

Mats Rimton vänder sig till alla typer av branscher och företag, i Sverige såväl som utlandet. För den nya, snabbt förändrade digitaliserade världen tvingar alla bolag att fundera över vem man är och vilka handlingsalternativ som står till buds. Mats öppnar ögonen på deltagarna och visar tydligt hur framtiden kommer att påverka oss alla.

Sagt om Mats Rimton

  • Mats fängslar han publiken på ett fantastiskt sätt med stor inlevelse. Jag upplever honom dessutom som oerhört kunnig inom områden som är kopplat till den förändrade omvärlden, marknad och försäljning. Hans kommunikation är rak, direkt, ärlig och tydlig – Paul Lindau, CEO, Veritas Consultancy