Mats Rimton

Mats Rimton – Föreläsare, futurist & inspiratör!

Branscher krossas på nolltid, jobben försvinner, omvärldens demokratier skakar, klimatförändringarna förändrar våra liv och samtidigt springer tekniken iväg åt olika håll. Vad är bra och vad är dåligt? Vad innebär detta för oss som personer, för mitt företag och mitt liv? Vem vinner och vem förlorar?

Mats Rimton är idag en av Sveriges nya, spännande och starkt lysande stjärnor på föreläsningshimlen. Kund efter kund vittnar om hur hans berättelser och unika kunskaper om framtiden inspirerar och skapar nya beteendemönster och funderingar. Mats, som är högaktuell med sina föreläsningar ”The Trend is Your Friend” och ”Futurenomics”, bjuder på träffsäkra sanningar som genom frustration, förtvivlan och förvåning förflyttar vårt fokus från global teknik ned till en mänsklig nivå.

Mats har en bakgrund som serieentreprenör, kreativ affärsstrateg, VD, affärs- och marknadschef i olika globala bolag samt som investerare i ett antal ”start-ups”. Han levererar skräddarsydda föreläsningar kring hur framtiden kommer att se ut inom olika områden och branscher. Och framför allt vad som kommer att krävas för att följa med i utvecklingen.

Mats Rimton vänder sig till alla typer av branscher och företag, i Sverige såväl som utlandet. För den nya, snabbt förändrade digitaliserade världen tvingas alla bolag att fundera över vem de är och vilka handlingsalternativ som står till buds. Mats öppnar deltagarnas ögon och visar tydligt hur framtiden kommer att påverka oss alla.

Mats har en unik erfarenhetsbank. Allt från akademisk utbildning, operativt näringsliv och ett kreativt entreprenörskap, såväl som från styrelsearbete, föreläsningar, och djupgående arbete med en bred variation av företag i olika branscher. Det gör att Mats är rätt person för ditt nästa steg mot innovation, nytänk och spännande förändringsarbete, för att verka i den nya världens ekonomi.

Sagt om Mats:

“Mats skiljer sig från mängden föreläsare med unik trend- och omvärldskunskap, samt med bakgrund och mångåriga erfarenheter som investerare och företagsledare. Feedback från deltagare har aldrig varit högre!”

— ROGER ERIKSSON, CEO & PARTNER NORAMA

Alternativa föreläsare

Göran Adlén Judith Wolst


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.