Klas Hallberg

Föreläsare
Klas Hallberg

Klas Hallberg

Föreläsare
08-692 95 90
info@talkingminds.se

Klas Hallberg

Klas Hallberg är en enastående scenpersonlighet med en närmast ofattbar förmåga att skapa engagemang hos sin publik. Han är sedan många år en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare och har utsetts till Årets talare tre gånger.

Under 20 år har Klas ruskat om folk så att de sätter fart på sig själva och går ut och gör det som de redan vet att de själva och organisationen mår bra av. Han har lärt sig det mesta om inlärning, kommunikation, prestationspsykologi, accelererat lärande, snabbläsning, hälsa och egen utveckling. Den kunskapen använder han på scen. Signifikant för alla hans föreläsningar är att de till stor del bygger på berättelser och metaforer och att de alltid pendlar mellan humor och allvar.

Klas är också författare och ger egna föreställningar. Under de senaste 15 åren har Klas skrivit sju böcker i ämnena psykologi och management samt satt upp egna föreställningar för allmänheten. ”Hedra mysteriet – Mindfulness på värmländska”, som hade premiär 2013 har fått skyhöga betyg av publiken; 4.9 av 5.0. Föreställningen är en uppföljning av ”Hångla mer! som under åren 2004-2009 gick för fulla hus på Vasateatern i Stockholm. Klas är också P4 Extras husfilosof där han tillsammans med Lotta Bromé regelbundet delar med sig av sina reflektioner.

 

Du ska anlita Klas Hallberg när du/din verksamhet vill:

  • Ha något utöver det vanliga
  • Öppna upp för förändring och få folk att vilja sätta igång med det som är angeläget
  • En garanterat rolig och tänkvärd stund som ger mycket energi

 

Klas anpassar alltid sina föreläsningar efter tillfälle men här är ett axplock av teman:

  • Effektivare verksamhetsstyrning – om att gå från funktionsegoism till samarbete
  • Personlig effektivitet – att göra mer av det som är angeläget och mindre av allt annat.
  • Vardagligt ledarskap – om hur vi leder andra genom hur vi bemöter dem
  • Entreprenörskap och affärsmannaskap – om vikten om att fortsätta ”gräva mask även när man börjat fånga gäddor”
  • Att göra det omöjliga möjligt – om föreställningar som hindrar oss göra det som vi mår bättre av, både som individer och organisationer

 

Sagt om Klas:

”Klas Hallberg är tamejtusan det bästa man kan se och höra på en svensk scen. Världsklass!”
Johan Stael Von Holstein, Entreprenör

 

Nyckelord:
Föreläsare – Underhållning – Inspiration – Ledarskap – Tankeväckare – Personlig effektivitet – Organisation – Samarbete – Entreprenörskap – Affärsmannaskap – Psykologi – Bemötande – Beteende – Motivation

 

Om du vill veta mer om Klas:

Klas på Youtube ◊ Klas böcker