Klas Hallberg

Klas Hallberg är en enastående scenpersonlighet med en närmast ofattbar förmåga att skapa engagemang hos sin publik. Han är sedan många år en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare och har utsetts till ”Årets talare” hela tre gånger.

I över 20 års tid har Klas ruskat om folk så att de sätter fart på sig själva och går ut och gör det som de redan vet att de själva och organisationen mår bra av. Han har lärt sig det mesta om inlärning, kommunikation, prestationspsykologi, accelererat lärande, snabbläsning, hälsa och egen utveckling. Den kunskapen använder han på scen. Signifikant för alla hans föreläsningar är att de till stor del bygger på berättelser och metaforer samt att de alltid pendlar mellan humor och allvar.

Klas är även författare och ger egna föreställningar. Under de senaste 20 åren har Klas skrivit sju böcker i ämnena psykologi och management samt satt upp egna föreställningar för allmänheten. ”Hedra mysteriet – Mindfulness på värmländska”, som hade premiär 2013 har fått skyhöga betyg av publiken; 4.9 av 5.0 möjliga. Föreställningen är en uppföljning till ”Hångla mer!” som under åren 2004-2009 gick för fulla hus på Vasateatern i Stockholm.

2018 släppte Klas boken Hela Sverige hånglar!, och under 2018-2019 turnerade han Sverige runt med liveföreställningen Hela Sverige Hånglar – en filosofisk humorshow om att leva innan man dör.

Du ska anlita Klas Hallberg när du/din verksamhet vill:

 • Ha något utöver det vanliga
 • Öppna upp för förändring och få folk att vilja sätta igång med det som är angeläget
 • En garanterat rolig och tänkvärd stund som ger mycket energi

Klas Hallberg kan skräddarsy sina upplägg utifrån era behov och önskemål. Här är exempel på rubriker:

  • Effektivare verksamhetsstyrning – om att gå från funktionsegoism till samarbete.
  • Personlig effektivitet – att göra mer av det som är angeläget och mindre av allt annat.
  • Vardagligt ledarskap – om hur vi leder andra genom hur vi bemöter dem.
  • Entreprenörskap och affärsmannaskap – om vikten om att fortsätta ”gräva mask även när man börjat fånga gäddor”.
  • Att göra det omöjliga möjligt – om föreställningar som hindrar oss göra det som vi mår bättre av, både som individer och organisationer.

 

Alternativa föreläsare
Olof Röhlander  |  Aron Anderson 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

 • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.