Karin Zingmark

Karin Zingmark har över tjugo års erfarenhet av att driva förändring på temat kommunikation och ledarskap. Med en stor portion nyfikenhet och ett brinnande intresse för internet säkerställer Karin att utnyttja de nya möjligheter som uppstår i en uppkopplad och digitaliserad värld.

Karin har genom åren haft ledande befattningar inom IT/tech- och mediabranschen. Nu senast hade hon uppdraget att som marknadschef på Microsoft i Sverige styra om sättet man bedriver sin marknadsföring för att fullt ut nyttja möjligheterna i det nya medielandskapet. Idag är det inte enbart plånboken som styr den effekt du kan åstadkomma med din kommunikation – du måste hitta sätt att bidra med värde och därigenom få människor att välja att lyssna, interagera och dela ditt budskap.

Karin har praktisk erfarenhet av att leda team i ett uppkopplat, flexibelt arbetsliv där digital kommunikation ligger till grund för samarbete och resultat. Enligt Karin är det inte tekniken som skapar stress och utbrändhet i dagens samhälle. Det är känslan av maktlöshet och att inte räcka till som gör att vi mår dåligt. Rätt använt kan teknik snarare hjälpa oss att få balans i livet och motverka negativ stress. Som chefer i det nya arbetslivet behöver vi coacha medarbetare att hitta balans i livet när yrkes- och privatliv flyter ihop.

Från och med hösten 2016 är Karin tillgänglig som föreläsare och frilansande strategisk rådgivare på temat kommunikation och ledarskap i en digital värld.

Du ska anlita Karin Zingmark när du/din verksamhet vill:

  • Inspireras av möjligheterna att nå ut och bygga varumärke i det nya medielandskapet.
  • Förflytta er från det traditionella kontorsbaserade arbetssättet till ett flexibelt och digitalt sätt att samarbeta.
  • Driva ett förändringsarbete och få alla med på tåget.

Karin anpassar uppdraget efter era behov, oavsett om ni behöver en inspirerande dragning, en laddad energiboost eller en produktiv workshop.

Alternativa föreläsare

Jacqueline Kothbauer | Judith Wolst

Karin Zingmark föreläser om...

tag copy 4 Created with Sketch. Digitalisering
tag copy 4 Created with Sketch. Effektivitet
tag copy 4 Created with Sketch. Employer Branding
tag copy 4 Created with Sketch. Förändringsarbete
tag copy 4 Created with Sketch. Grupputveckling
tag copy 4 Created with Sketch. Inspiration
tag copy 4 Created with Sketch. Kommunikation
tag copy 4 Created with Sketch. Konflikthantering
tag copy 4 Created with Sketch. Kreativitet
tag copy 4 Created with Sketch. Ledarskap
tag copy 4 Created with Sketch. Organisation
tag copy 4 Created with Sketch. Rekrytering
tag copy 4 Created with Sketch. Team
tag copy 4 Created with Sketch. Varumärke

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 114

Sök tillgänglighet

  • Date Format: YYYY dash MM dash DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.