Karin Zingmark

Karin Zingmark har över tjugo års erfarenhet av att driva förändring på temat kommunikation och ledarskap. Med en stor portion nyfikenhet och ett brinnande intresse för internet säkerställer Karin att utnyttja de nya möjligheter som uppstår i en uppkopplad och digitaliserad värld.

Karin har genom åren haft ledande befattningar inom IT/tech- och mediabranschen. Bland annat hade hon uppdraget att som marknadschef på Microsoft i Sverige styra om sättet man bedriver sin marknadsföring för att fullt ut nyttja möjligheterna i det nya medielandskapet. Idag är det inte enbart plånboken som styr den effekt du kan åstadkomma med din kommunikation – du måste hitta sätt att bidra med värde och därigenom få människor att välja att lyssna, interagera och dela ditt budskap.

Karin har praktisk erfarenhet av att leda team i ett uppkopplat, flexibelt arbetsliv där digital kommunikation ligger till grund för samarbete och resultat. Enligt Karin är det inte tekniken som skapar stress och utbrändhet i dagens samhälle, utan känslan av maktlöshet och att inte räcka till som gör att vi mår dåligt. Genom att använda teknik rätt kan den hjälpa oss att få balans i livet och motverka negativ stress. Som chefer i det nya arbetslivet behöver vi coacha medarbetare att hitta balans i livet när yrkes- och privatliv flyter ihop.

2017 släpptes hennes bok Maxa Snacket. Där delar hon med sig av sina erfarenheter efter tjugo år i branschen och ger råd till företag om hur de ska arbeta för att skapa kommunikativa organisationer i en digital värld. 

Från och med hösten 2016 är Karin tillgänglig som föreläsare och frilansande strategisk rådgivare på temat kommunikation och ledarskap i en digital värld.

Du ska anlita Karin Zingmark när du/din verksamhet vill:

  • Inspireras av möjligheterna att nå ut och bygga varumärke i det nya medielandskapet.
  • Förflytta er från det traditionella kontorsbaserade arbetssättet till ett flexibelt och digitalt sätt att samarbeta.
  • Driva ett förändringsarbete och få alla med på tåget.

Karin anpassar uppdraget efter era behov, oavsett om ni behöver en inspirerande dragning, en laddad energiboost eller en produktiv workshop.

Alternativa föreläsare

 Judith Wolst


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.