Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen gjorde ett starkt intryck på sina tv-tittare och fick som yngsta person någonsin ta emot Hylandpriset för ”Sveriges mest populära tv-personlighet”. Hon har även fått Aftonbladets tv-pris för ”Sveriges mest populära kvinnliga programledare”. Kristin har medverkat i allt från Melodifestivalen till Nyhetsmorgon. Vid sidan av sina programledaruppdrag har hon studerat journalistik på Poppius journalistskola samt engelska vid Stockholms universitet.

Idag föreläser Kristin om att välja rätt tankar för att vi ska kunna ta bättre beslut. Hon talar om vikten av att utgå ifrån sina egna behov och att vara ärlig mot sig själv. Kristin hade ätstörningar som ung och har varit utbränd vid två tillfällen. Med sin erfarenhet av detta är hon väl medveten om hur viktigt det är att ta hand om sig själv och sin hälsa.

Kristin Kaspersen har haft möjligheten att möta människor i flertalet branscher som på olika sätt vill utveckla sin personal. Hon har lärt sig oerhört mycket och inspirerats av många intressanta personligheter och spännande förebilder. Laddad, nyfiken och full av energi delar hon med sig av sin erfarenhet och kunskap.

Kristin är även en flitigt anlitad konferencier och moderator som ofta bokas till företagsevent och andra arrangemang. Hon kännetecknas för sin ödmjukhet, värme och att alltid leverera  med stor professionalism. Förutom detta är Kristin ambassadör för Cancerrehabfonden, arbetar som ledare och föreläsare på träningsresor samt byggt en app för att lättare organisera vardagen och göra den lite roligare.

2019 deltog Kristin Kaspersen i succéprogrammet Let’s Dance. Där gick hon hela vägen till final och vann tillsammans med danspartner Calle Sterner. Kristin beskriver själv att det var det roligaste hon någonsin gjort.

Hösten 2020 lanserade Kristin den hyllade podcasten ”Nyfiken på” där hon möter personer, både kända och okända, för samtal om bl.a. drivkrafter, livserfarenheter och hälsa.

Du ska anlita Kristin Kaspersen när er verksamhet vill:

  • Inspireras till att komma igång med de små förändringarna som gör den stora skillnaden.
  • Få en kickstart för bättre vanor och ökat välmående på arbetsplatsen.
  • Lyssna till hur vi ska göra för att välja rätt tankar och beslut.

Exempel på föreläsningar med Kristin Kaspersen:

Jag lär, Jag leder, Jag Är mitt liv
Kristin berättar hur hon genom livet lärt sig välja rätt tankar, hur hon hanterat utmaningar och hur hon hittat den träning, kost och levnadssätt som hon mår bäst av. Hon delar med sig av de verktyg hon använder sig av dagligen för att nå sina mål, påminna sig om återhämtning och hur hon lärt sig att använda sin energi på rätt sätt.

Tid: ca 45-90 min (enligt önskemål)

GOOD MORNING
En föreläsning om hur vi väcker kroppen och sinnet för att möta dagen på bästa sätt. Kristin har skrivit en bok under samma titel och under tiden som hon skrev boken lärde hon sig vikten av att verkligen ge kroppen en chans att vakna och hur det på riktigt gör skillnad för exempelvis hjärnan och nervsystemet att komma igång. Efter att drabbats av utmattningssyndrom två gånger har Kristin hittat ett sätt att starta dagen utan stress. Planering, behaglig träning och bra kost är delar av det hon pratar om för att kroppen ska få en chans att följa din vilja resten av dagen.

Tid: ca 30-60 min (enligt önskemål)

Alternativa föreläsare
Jenny Strömstedt  |  Tilde de Paula Eby  | Renee Nyberg

Foto: Katarina Di Leva


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.