Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen Talare

Sök tillgänglighet

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Föreläsare

Kristin Kaspersen gjorde ett starkt intryck på sina TV-tittare och fick som yngsta person någonsin, ta emot Hylandpriset för ”Sveriges mest populära tv-personlighet”. Hon fick också Aftonbladets tv-pris för ”Sveriges mest populära kvinnliga programledare”. Hon har medverkat i allt från Melodifestivalen till Nyhetsmorgon. Vid sidan av sina programledaruppdrag har hon studerat journalistik på Poppius journalistskola och engelska vid Stockholms universitet.

Idag föreläser Kristin om att välja rätt tankar så att vi kan ta bättre beslut. Hon talar om vikten av att utgå ifrån sina egna behov och att vara ärlig mot sig själv. Kristin hade ätstörningar som ung och har varit utbränd vid två tillfällen så hon är väl medveten om hur viktigt det är att ta hand om sig själv och sin hälsa.

Kristin har haft möjligheten att möta människor i flertalet branscher som på olika sätt vill utveckla sin personal. Hon har lärt sig oerhört mycket och inspirerats av många intressanta personligheter och spännande förebilder. Laddad, nyfiken och full av energi delar hon med sig av sin erfarenhet och kunskap.

Du ska anlita Kristin Kaspersen när du/din verksamhet vill:

  • Inspireras till att komma igång med de små förändringarna som gör den stora skillnaden.
  • Få en kickstart för bättre vanor och ökat välmående på arbetsplatsen.
  • Lyssna till hur vi ska göra för att välja rätt tankar och beslut.