Gunnar Söderström

Gunnar Söderström har seglat upp som en av Sveriges klarast lysande stjärnor på föreläsarhimlen. Han har förmågan att leverera en injektion av motivation och inspiration som nästan bör dopingklassas. Han uppskattas särskilt mycket för sina givande och tankeväckande föreläsningar om arbetsglädje och medarbetarskap – missa inte dem!

Det blir konkret och applicerbart när Gunnar pratar om samarbetsklimat, trivsel och välmående på arbetsplatsen. Vi känner lätt igen oss och det blir tydligt i vilken hög utsträckning det är vi själva som utgör varandras arbetsmiljö. Att på ett inspirerande och positivt sätt få syn på vilken skillnad det gör när vi tar ansvar för vårt eget och varandras välmående kan göra underverk för arbetsvardagen. En påfyllning av detta tankesätt – i kombination med tips och strategier – är en satsning som varje arbetsgrupp borde göra, liten som stor. Det är en investering som snabbt betalar sig, många gånger om, både i resultat och trivsel. Gunnar Söderström vet precis vad vi behöver för att stärka vårt välmående och plocka fram vår inneboende kraft och potential. Hans idrottsbakgrund och lärdomar därifrån har visat sig vara enormt användbara gentemot arbetslivet, både på individ- och gruppnivå.

Gunnar är i grunden naprapat, personlig tränare och kostrådgivare. 1999-2012 tillhörde han Sverigeeliten i triathlon och har bl.a. varit ansvarig för fysträningen för samtliga domare i allsvenskan och mental tränare för Brynäs A-lag. I TV-programmet Vardagspuls medverkade han som löpspecialist inför Lidingöloppet. År 2020 ärades Gunnar med den prestigefulla titeln ”Årets Talare – Genombrott”.

Ni förstår ju själva att detta är lite av en Superman. Men bakom all fysik finns en väldigt jordnära, lugn och genomtänkt person, som är oerhört medveten om vilken stor roll det mentala spelar. Här har vi mycket värdefullt att lära av Gunnar – oavsett om vi ska springa ett lopp, lyfta tunga saker, satsa på en behagligare tillvaro eller skapa en mer framgångsrik och välmående organisation!

Vissa lyckas med nästan allt de företar sig. Andra försöker, men kommer aldrig dit de vill. En del vågar aldrig ens försöka. Både på individ och gruppnivå kan det handla om att man kört fast i gamla hjulspår. Gunnars föreläsningar handlar mycket om att kraften att nå dit du vill redan finns inom dig – det som är avgörande är hur du förhåller dig till uppgiften. Att skaffa sig rätt inställning är förstås betydligt lättare sagt än gjort, men Gunnar kan ge dig ovärderliga verktyg till att röra dig i rätt riktning. Motivation och inspiration är nycklarna, menar Gunnar, och det är precis de nycklarna han brinner för att ge dig tillgång till.

Du ska anlita Gunnar Söderström när du/din verksamhet vill:

  • Stärka arbetsglädjen och jobba för ett gott medarbetarskap.
  • Förbättra såväl resultat som trivsel genom en äkta god arbetsmiljö.
  • Plocka fram den inneboende kraften hos medarbetarna och nå oanade höjder.
  • Ha en riktig kickstart för ökad hälsa och välmående bland personalen.
  • Få en injektion av motivation och inspiration som nästan bör dopingklassas.

Gunnar Söderström kan skräddarsy sina upplägg utifrån era behov och önskemål. Här är exempel på rubriker:

  • MEDARBETARE ELLER MOTARBETARE? – Nyckelfaktorer för arbetsglädje, trivsel, eget ansvar och ett gott medarbetarskap.
  • VÅGA VARA BRA – Inspiration, motivation och förhållningssätt: så hittar du dina inneboende superkrafter.
  • SATSA PÅ FRISKVÅRD, FÅ GLÄDJE PÅ KÖPET – Ändra några få vanor och få välmående, trivsel och ökad prestation på köpet!

Alternativa föreläsare
Leila Söderholm | Lasse Gustavson | Mia Törnblom


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mtgruppe/ExtraDomains/talkingminds.se/wp-content/themes/talking-minds/parts/speaker-content.php on line 116

Sök tillgänglighet

ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Vill du veta mer? Hör av dig, så diskuterar vi lösningar.